Hissuksiin hiipuu

Hissuksiin tämä blogi kuulkaa vaan tekee kuolemaa. Ei löydy kirjoittamiselle aikaa eikä intoa. Tuntuu välillä oikein velvollisuudelta vääntää tänne tekstiä, ja se ei ole hyvä se, ei lainkaan. Kirjoittamishommia riittää tällä hetkellä koulu(je)n puolesta niin paljon, että liikenevän ajan saa kulumaan niihin. Ja kun nuo opiskelut on tällä hetkellä se ykkös intohimo, niin haluankin käyttää mahdollisimman paljon aikaa niiden parissa. Lisäksi minulla on eräs luontoon liittyvä sivustoidea, johon tahdon suunnata tarmoni, eikä se tule tapahtumaan tämän saman osoitteen alla. (Kerron varmasti lisää sitten, kun on jotain kerrottavaa, nyt vasta suunnittelen.)

Instagram sopii minulle henkilökohtaiseksi kanavaksi parhaiten: Sinne käy suttuiset hetkikuvat ja muutamassa sekunnissa syntyneet tekstit, kameralle höpiseminen ja tunnelmien kuvailu. Taidan aktivoitua siellä entistä enemmän, vaihtaa nimenkin pois blogin alta, kunhan keksin mikä olisi hyvä. Enkä nyt sano, että tämä blogi loppuisi täysin, mutta en ainakaan aio kirjoittaa enää sanan sanaa sillä fiiliksellä, että hitto kun en ole taas viikkoon blogannut. Voi siis olla, että tästä tulee tauko, loppu, tai sitten kirjoitan ihan into piukeana taas huomenna.. Mutta älkää ihmetelkö, jos minua ei näy täällä. Tulkaa sen sijaan Instagramin puolelle morjestelemaan 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s