Ihan uusi vuosi

Ennen joulua alkanut loma alkaa olla ohitse. Kello on nyt kaksi yöllä ja huomenna (eli oikeastaan tänään) illalla on taas aika palata töihin. Mutta ei kovin pitkäksi aikaa, sillä opintovapaan ensimmäinen pätkä alkaa heti helmikuun alusta! Iik kääk ja jee! Jos jotakin tältä vuodelta 2018 odotan, niin nimenomaan opintoihin syventymistä sekä vapautta. Aikaa sekä laumaelämälle että minulle itselleni. Kotona nukuttuja öitä. Nukuttuja öitä! Olen opintovapaalla aluksi helmikuusta huhtikuun loppuun ja sitten elokuusta alkaen ainakin loppuvuoden, mutta kesä täytyy uhrata työnteolle ja säästöjen hankkimiselle.

Vuodesta tulee taloudellisesti varmasti todella haastava, sillä aikuiskoulutustuen varaan jääminen tipauttaa tuloni melkeinpä puoleen aiemmasta. Vyö kireälle siis! Mutta se, mitä viime vuosina olen itselleni kaivannut on ollut nimenomaan oma aika sekä kiireestä eroon pääseminen, ei materia. Tämä on hyvä pitää mielessä jos pennin venyttäminen alkaa kovasti ketuttamaan. Tähän asti onkin kyllä tullut elettyä turhamaisen leveästi varsinkin ruokalaskun suhteen, joten kauppalistan järkevöittämisellä ja noutoruoan syömisen vähentämisellä tehdään jo ihmeitä.

Rakas pitkäkorvainen perheenlisäys oli ehdottomasti yksi parhaista asioista mitä tapahtui vuonna 2017! Pieni rusakkomme on kotiutunut meille tosi hyvin ja uuden vuoden kemuissakin hän oli oikein mainio seurapiiripupu.

Täytyy sanoa, että odotukseni alkaneen vuoden suhteen ovat aikas korkealla. Viime vuosi jää muistoihin uusien seikkailuiden, oman tien löytämisen ja asioiden järjestymisen vuotena, mutta nyt on sitten aika alkaa kulkea sitä omaa tietä rivakkaa tahtia eteenpäin. Pahin pelkoni juuri nyt on se, että heittäydyn opintovapaalla opiskelumoodin sijaan jollekin laiskotteluvaihteelle, enkä saa mitään aikaiseksi. Nukun päivät ja valvon yöt ja tuijotan Netflixiä kirjojen sijaan. Huaaah, älkää antako minun tehdä niin! Kaikki opintoni suoritetaan monimuototyyppisesti ja ne painottuvat tosi paljon opiskelijan omaan kiinnostukseen ja vastuun ottamiseen, eli perään ei tulla paljon kyselemään. Tehtävät voi hoitaa läpi rimaa hipoen tai sydämellä niihin paneutuen ja taidattekin kyllä tietää, millainen linja minulla itselläni on aikeissa. Paitsi opiskeluihin, tahdon opintovapaalla keskittyä myös joogaan ja omaan henkiseen kasvuuni, hörhöstellä, elellä sellaista kivaa taikaelämää kun sellaiseen kerrankin on aikaa.

Fluoriitti, ametisti ja ruusukvartsi ovat vakiintuneet seuralaisiksini kun nostan kortteja Ukon Pakasta. Vuoden 2018 kortiksi nousi Löylyn henki, parantamisen ja parantumisen, rauhan ja pyhän tilan kortti.

Oikein hyviä energioita ja tuulia juuri sinun alkaneeseen vuoteesi! Kuljemme jo kohti valoisampia päiviä ja pian on kevät, mutta nautitaan kaikessa rauhassa sydäntalven ajasta ennen sitä ❤

2 thoughts on “Ihan uusi vuosi

  1. Aivan ihana, että saat ottaa “monimuotoisemmin” tänä vuonna. Sulla on aito palo ja kiinnostus, joten en ikinä usko, että jäät (pelkästään 😉 ) sohvan nurkkaan laiskottelemaan.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s