Tapahtumarikasta

Vajaan kuukauden aikana olen ollut kahdesti viettämässä Frantsila-viikonloppua sekä järjestänyt itselleni myös kahdet uudet opinnot. Olen käynyt yökylässä yhden ystävän ihanassa uudessa tuvassa ja toisen luona katsomassa nyt niin onnellisia, entisiä kodittomia kissoja. Olen reenannut Ultra Bran biisien sanoja niin paljon, että ne eivät ole poistuneet unista vieläkään ja vatsaa mourineesta etukäteisjännityksestä huolimatta suoriutunut keikasta ihan kelvollisesti. (Se oli lopulta jopa aika kivaa!)

Olen laskenut itselleni tiukkaa budjettia, jotta katto pysyy pään päällä opintovapaallakin, ja sortunut sitten kuitenkin törsäämään vähän Natural Goods Companyn ystävyysmyynnissä. (Nyt on taas ihaninta mojitosuihkugeeliä ❤ Olen aina välillä tuntenut kurkussa karvastelua ja kiskonut sitten huiviin pakuria, siankärsämöä, kuusenkerkkää, c-vitamiinia sekä sinkkiä ja ainakin toistaiseksi joka ikinen pöpö on näillä keinoin kutistunut. Olen eronnut FB-ryhmistä ja poistanut seurattavia Instagramista, jotta saisin aikaa tärkeämmille asioille kuin some-jumittamiselle (mutta Kyöstin & Hilpan seuraamista en aio lopettaa ikinä!) Olen tehnyt fyto-harjoitushoitoja ystäville ja aloittanut ensimmäisen yrttiterapia-etätehtävän tekemisen.

wp-image--730909721

Olen nukkunut tosi huonosti. Rytminkäännöistä töiden ja vapaiden väleissä ei ole tullut mitään ja olen melkein pari kertaa viikossa päätynyt valvomaan kokonaisen vuorokauden putkeen. Toisaalta olen ollut vuodenaikaan nähden ihan todella todella hämmentävän hyväntuulinen ja energinen, sillä ainakaan toistaiseksi jokavuotinen vihollinen nimeltään kaamosmasennus ei ole minua löytänyt. Ehkä viipotan niin lujaa ettei se pysy perässä?

Tällä viikolla taistelin univajeen keskellä läpi neljä ikuisuuden kestänyttä yövuoroa ja tänä aamuna alkoi vapaat. Illalla on ohjelmassa sauna, glögiä, keksejä ja juustoja ihan kotisohvalla. (Ja sipsiä ja dippiä ja suklaata jaja..) Huomenna päivällä menemme siskojen ja iskän kanssa mummulle, ja illalla odottaa pöytävaraus Ohranjyvässä ja Viulunsoittaja katolla siskon, äitin, äitin siskon ja toisen muorin kanssa. Ja teatterin jälkeen lähden serkkuni kanssa pitkästä aikaa bilettämään eli ihan noloina melkein kolmekybäsinä johonkin teinidiscoon sheikkaamaan buutia.

Tiistaina mennään mummun ja siskon kanssa Tallinnaan Joulutoria ihmettelemään ja keskiviikkona on ensimmäinen koulupäivä luonnonvaratuottajaopintojen parissa. Sitten vielä viikko töitä ennen melkein kahden viikon lomaa! Olen ihan tietoisesti vältellyt minkäänlaisen ohjelman sopimista sen ajaksi. Jos olisi ihan oikeasti lomalla ja tekisi asioita hetken mielijohteesta. Tai olisi vaikka tekemättä mitään (hahahhaa yeah right)! Mutta että semmoista haipakkaa ollut tämä loppuvuosi täällä 🙂 Ihan hassua että kohta ne raketit taas räiskyy, koirat pelkää ja vuosi vaihtuu.

8 thoughts on “Tapahtumarikasta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s