Yrttejä ja Ultra Brata

wp-image-497444664

Edellisen viikon pilannut uhkaava kaamosmasennuksen alku katosi sillä sekunnilla, kun viime perjantaina astelin taas Frantsilan ovesta sisään opintojen pariin. On vaan niin superia saada keskittyä täysillä johonkin minkä kokee omaksi kutsumuksekseen! Harjoiteltiin tällä kertaa esimerkiksi munuaisia & keuhkoja tukevaa hoitoa sekä korvakynttilähoitoa. Lisäksi tehtiin aivan ihana rentoutus aromaöljyjä käyttäen, havahduin aina välillä siihen että meinasin alkaa kuorsaamaan hoitopöydällä.. Meitä fyto-opiskelijoita on Frantsilassa kahteen ryhmään jaettuna yhteensä noin kuusikymmentä henkeä. Minä kuulun oikeasti ykkösryhmään mutta tämän nelosjakson kävin tekemässä kakkosten kanssa, koska oman ryhmäni koulupäivämäärät eivät oikein natsanneet kalenteriini. Molemmissa ryhmissä on ihan huikea tunnelma ja niin inspiroivia tyyppejä, että ei voi kuin ihailla!

Tämän kuun loppuun mennessä olisi ollut tavoitteena 120 opintopisteen hankkiminen itsenäisistä harjoitustöistä, mutta minulla on kasassa vasta hitusen yli puolet. Viime kuulle sovitut hoitoajat jouduin perumaan sairaslomani takia ja sen jälkeen ei ole taas aikaa moisten tekemiseen ollutkaan.. Tällä hetkellä päiviä täyttää koulun ja työn lisäksi myös bänditreenit, sillä ystäväni pyysi minua esiintymään kanssaan hostaamalleen Aapo´s VIP-klubille. Jos Ultra Bran musiikki iskee, niin kannattaa ehdottomasti suunnata Tampereen Amadeus Music Bariin keskiviikkona 29.11. 😉 Myös laulamiseen paneutuminen on varmasti tehnyt osansa siihen, että olen ollut tänä syksynä paljon virkeämpi kuin normaalisti. Niin paljon hyvästä olosta on kiinni mielekkäästä tekemisestä! Ihanaa vaihtelua aivoille miettiä biisien sovituksia ja plärätä pitkästä aikaa nuotteja.

wp-image-1577555325

Koulun ja musiikintäyteisten päivien lisäksi kaamosmasennuksen torjuntaan ovat varmasti auttaneet myös vata-tyypille sopiva lämmin ruoka, c-vitamiini-sinkkitablettien imeksiminen heti jos kurkku on tuntunut yhtään karhealle (yleensä minulla on joka vuosi syksyisin yksi flunssapätkä, vältynköhän siltä tänä vuonna kokonaan!?), säännöllinen pakuriuutteen käyttö, kodin pitäminen lämpöisenä sähkölaskusta huolimatta, diili itseni kanssa siitä että kotitöistä ei nyt sovi ressata ja kaikenlainen hörhöily. Olen seurustellut ahkerasti tarot-pakkani ja kivikokoelmani kanssa, tuoksutellut eteerisiä öljyjä joka välissä, polttanut kynttilöitä aina kotona ollessa ja tehnyt pari joogaliikettä tai muutaman syvän hengityksen aina sopivan välin tullen. Oi, ja tilasin joulukalenteriksi PartyLiten tuoksykynttiläkalenterin!

Jatkuisipa tämä pimeä vuodenaika yhtä mainiosti kuin on alkanut. Onneksi seuraava kouluviikonloppu siintelee jo joulukuun alussa, joten jos kaamos meinaa taas pian ottaa valtaansa, niin vasta-aineita on ihan lähiaikoina tiedossa.

Ja reilun kuukauden päässä odottaa vielä talvilomakin!

ps. Aromaöljyarvonnan voittajaksi Onnetar valitsi nimimerkin toreynn! Onnea ❤

11 thoughts on “Yrttejä ja Ultra Brata

 1. Kuulostaa mielenkiintoselta munuaisia ja keuhkoja tukeva hoito!

  Oi vitsi Partyliten tuoksukynttiläkalenteri! Mulla on paljon Partyliten kynttilöitä, mutta jotkut tuoksut on liian voimakkaita. Tekis kyllä niiiiin paljon mieli tilata samanlainen kalenteri, mahtaisko ottaa riskin 🙂

  Liked by 1 person

  • Siinä käytettiin erilaisia hoitopisteitä meridiaaneilta ja lisäksi eteerisiä öljyjä sekä yrttisalvoja ja hierontaa ❤

   Ne Partylitet on kieltämättä voimakkaan tuoksusia, ite taas just siks tykkään! Mut voihan niitä poltella sit vaikka vähäsen kerralla jos tuntuu että liikaa tuoksuttaa 😊

   Like

 2. Vautsi, en edes tiennyt, että on tuoksukynttiläkalenteri!!! Ajattelin tapani mukaan ostaa teekalenterin, mutta nyt kyllä muutit mieleni 😀

  Ja ah, teidän bänditreenit kuulostaa ihanalta – mä oon aina haaveillut, että osaisin laulaa ja voisin tehdä sitä koko ajan! Tsemppiä keikkaan 🙂

  Like

 3. Pingback: Kahdessa viikossa elämä muuttui | P I R T T I

 4. Hei hörhö! 😉 Onko sulla itellä käytössä pyykkietikka huuhteluaineena? Kaipaisin jotakin raikkaan tuoksuista eteeristä öljyä ite tehtävän pykkietikan joukkoon ja mietin osaisitko sä vinkata jonkun hyvän, kun olet niitä frantsilasssa päässyt haistelemaan varmaan ihan huolella? 😊

  Like

  • No hei! 😁 Mun tulee käytettyä omalle pyykille yleensä jotain sitruksia, esim. greippi on aivan ihana. Sit esimerkiks koirien peitot ym raikastan yleensä eukalyptuksella tai piparmintulla. Onko sulla lähistöllä Ruohonjuurta? Siä ainaki pääsis haisteleen 🌱

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s