Nihkee fiilis

Onks tää nyt sit just tätä marraskuuta vai miksi viimeisen viikon ajan on ollut niin plääh-fiilis? Nukuttaa ja ärsyttää ja epähuvittaa. Mitään ei saisi aikaiseksi. Kaikki on tyhmää. Töissä ei oo ollut mitenkään epätavallisen kiireistä mutta silti siellä oleminen on tuntunut poikkeuksellisen raskaalta. Lokakuun ajan olikin kyllä petollisen pirteä olo.. Taisi muuten alkaa viime vuonnakin kellojen siirrosta tämä pahin vaihe, muistan että silloinkin tuntui aika musertavalta kun ekaa kertaa sekä nukkumaan mennessä että herätessä ulkona oli pilkkopimeää, ja kaikki vähäinen valoisa aika pitää nukkua. Onneksi nyt alkaa vapaat ja viikonloppuna on taas tiedossa opiskelua Frantsilassa, kenties se virkistää ❤

Nyt ois just se aika kun on vaan kerättävä voimat ja pistettävä pimeälle hanttiin. Pitäisi muistaa D-vitamiinit, pakurit, mehustaminen, jooga ja ruoanlaitto vaikka kiinnostuslistalla on lähinnä pakastepitsa ja nukkuminen. Lumien sulettua ulkona oleminen huvittaa noin nolla prosenttia mutta sekin tekisi niiiiiin hyvää. Missäs fiiliksissä muut taistelijat, vieläkö sinnitellään?

11 thoughts on “Nihkee fiilis

 1. Täältäkin on jo kaikki lumet kaikonneet ja on joutunut pyöräilemään taas vesisateessa, krääh. Kai sitä vaan pitää koittaa keskittyä teekupposiin, pöydällä hehkuviin tuikkuihin ja satunnaisiin tähtitaivaisiin, että jaksaa. Mutta vielä taistellaan, eikä taivuta!

  Like

 2. Mulla oli viime viikolla neljä päivää silleen, että MRÄÄÄÄ EI HUVITA VITTU. En opiskellu, en hoitanu kotia. Annoin olla ja sikailin irtokarkkien kanssa, tein mikä tuntui kivalta just sillo.

  Maanantaina otin sit niskapersotteen ja täällä porskutellaan taas! 🙂

  Like

 3. Mä olen nyt tsempannut ja heti ku on ollu aurinkoisia päiviä niin pakannut pienemmän nuhanenän rattaisiin ja köpötellyt hakemaan isomman eskarista. Ei ole pitkä matka, mut useimmiten tullu mentyä autolla. Ja kuitekin, aina kun nappaakin ne rattaat ja lähdetään reippailemaan (vaikkei jaksaiskaan) niin huomaa sen piristävän ja tulee tosi hyvä fiilis! Ja täällä kans vedetään C- ja D-vitamiinia, omega3sta ja maitohappoja. Sekä lipitetään teetä!

  Like

 4. Pingback: Yrttejä ja Ultra Brata | P I R T T I

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s