Tuliemon marraskuu


Marraskuussa..

voisin tehdä välillä itsellenikin jalkakylvyn. Hemmotella hipiää. Lämmittää kauratyynyn hartioille ja lillutella varpaitani siankärsämöiden seassa. Kuunnella pimpelipompelimusiikkia silmät kiinni jasmiinin ja greipin (ehdottomasti tämän hetken suosikki tuoksucombo) tuoksuessa ympärillä. Hoitajakin kaipaa hoitamista välillä.

on kuitenkin aika paljon menoja ja täyteyttä kalenterissa. Siksi jokaiselle viikolla täytyy järjestää myös yksi ihan vapaa vapaapäivä. Sellainen, jonka saa viettää kotona, ainoana velvollisuutena takan lämmittäminen ja teeöverit. Lepo on nyt tärkeämpää kuin mihinkään muuhun aikaan vuodesta. Ajattelin myös tehdä itselleni paperille sievän tavoitetaulukon, jotta joogaisin nämä niskajumini pois. Kenties saan kauniin tarran taulukkooni aina kun teen harjoituksen.

sain pakasta tänä ensimmäisenä päivänä Tuliemon, sauvojen kuningattaren. Tuliemo kehottaa tekemään kodista lämpimän turvapaikan ja vaalimaan rakkaussuhteita. Tekstissä oli myös samanlaisia ajatuksia myötätunnosta ja anteeksi antamisen kyvystä, kuin mistä juuri eilen ystäväni kanssa sushilounaan äärellä puhuimme. Olen onnellinen, että maltoin odottaa oman tarot-pakan hankkimista näin kauan sillä Ukon pakka on minulle aivan täydellinen. Jokainen tästä pakasta nostamani kortti on ollut ihmeellinen ja ihana, niin osuva ja paikkansa pitävä.

aion syventyä sisäiseen maailmaani entistä enemmän, juuri niinkuin Tuliemokin kehotti. Ulkomaailma lepää, maa makaa martana kohmeessa kuten lauletaan Mokoman upeassa kappaleessa. (Alla video, mutta paras versio löytyy Spotifysta levyltä Laulurovio.) Nyt on aika rauhoittua ja tutkia itseään, oppia ymmärtämään vielä lisää. Olen lukenut kirjoja kuun voimista ja ne viehättävät minua. Viime uudella kuulla tein taian ja olen jo tuntenut sen vaikutukset. Pian on täysikuu ja minä laitan uudet jalokiveni sen valoon latautumaan. Itse lataudun rakkaan laumani kanssa sohvalle rakennetussa talvipesässämme.

5 thoughts on “Tuliemon marraskuu

  1. ❤ Täysikuu häiritsee nukkumistani, vaikka mulla on kunnolliset pimennysverhot ja yritän pysyä kuun vaiheista tiedottomana. Mummilla on sama juttu. Me mokomat kuuhullut.

    Lepää ja rentoudu, keväällä kerkeää taas.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s