Ku mää haluisin (ja hieman tulevaisuudesta)

Ku mää haluisin

.. opiskella kalevalaista jäsenkorjausta

.. opiskella ayurvedahoitajaksi Frantsilassa

.. opiskella myös Helsingissä Suomen Ayurveda-instituutissa

.. opiskella perinteistä kiinalaista lääketiedettä

.. mennä uusille shamaanikursseille

.. tehdä itse oman shamaanirummun

.. oppia kivillä parantamista ja chakrojen tasapainottamista

.. saada vuorokauteen kymmenen lisätuntia, että kaikkeen olisi aikaa

Maailma on vaan täynnä niin paljon kaikkea, mitä tahtoisin oppia! Mulla oli jossain kohtaa sellainen olo, etten ihan hirveästi halunnut kirjoittaa esimerkiksi blogiin kaikista näistä itseäni kiinnostavista jutuista, jotka tiedän tosi monen leimaavan ihan huuhaa-touhuksi. Mutta on tiettekö ollut ihan maailman ihaninta, kun päästin tämän sisäisen hörhöni ihan valloilleen ja antauduin kaiken kiinnostavan pauloihin. Paitsi että aloitin tänä vuonna ne fyto-opinnot, olen tutkinut montaa muutakin uutta juttua. Uusimpana hienoutena sain eilen käsiini elämäni ensimmäiset tarot-kortit.

Tarotit ovat riimujen tavoin huiman kiintoisa tapa tutkia elämää sekä pohtia tulevaa, ja olenkin jo vuosia haikaillut omaa pakkaa. Sopivaa ei kuitenkaan tuntunut tulevan vastaan (jokin sisälläni sanoi, että oikea pakka kyllä kertoo sitten olevansa oikea, mikä tahansa ei kävisi) ennenkuin Salakirjat mainostivat Facebookissa Kalevalaista Ukon tarot-pakkaa. Ei voisi paljon enempää olla minun tyyliäni! Tein ennakkotilauksen pakasta jo melkein kuukausi sitten ja olin ihan superpähkinöinä eilen, kun puhelimeen kilahti viestillä saapumisilmoitus Postista. Busseilinkin sitten ennen yövuoroa sellaisen ylimääräisen kymmenen kilsan lenkin päästäkseni heti käpystelemään uutta ihanaa aarrettani.

Nostin kaksi kuukautta sitten itselleni pitkästä aikaa riimun, udellen lähitulevaisuuden ja oman polun meininkejä. Sain dagazin, suuresta murroksesta ja itsensä löytämisestä kertovan riimun. Eilen kysyin samaa korteilta ja sain lanttien kahdeksikon – muutos ja vanhan taakse jättäminen. Pakan mukana tulleen opaskirjan alussa neuvotun kaavan mukaan laskin kortin tämänhetkiselle ikävuodelleni, ja jälleen kehotettiin murtamaan vanhat oletukset, luopumaan siitä mikä ei enää palvele ja jatkamaan kohti uutta.

Muutosten ja henkisen kasvun aikoja povataan siis niin perkeleesti, ja minä kuulkaa pidän siitä.

10 thoughts on “Ku mää haluisin (ja hieman tulevaisuudesta)

 1. Huuhaata tai ei, mä olen niitä joiden mielestä kukin uskokoon ja tykätköön mistä! On se sitten lääketiedettä, hierontaa, luontaistuotteita, hengille kuiskuttelua, ihmeparantamista, aivan sama niin kauan kun asioista ei ole kenellekkään haittaa! Itse olen niitä jotka mielellään kokeilee kaikenlaista ja sekoittelee asioita. Mun mielestä eri juttujen ei pidä sulkea pois toisiaan. Mä syön mielelläni lääkkeitä tarpeeseen, angiinasta en tosiaan ois selvinny pelkillä höyryjen hengittelyillä, luoja mikä tauti se oli! Mutta voin popsia luonnontuotteita siinä samalla yhtälailla! Ja kyllä mun tekis mieli kokeilla jäsenkorjausta ja vähän houkutti joskus kun hieroja kertoi hankkineensa kiviä joita käyttää hoidoissaan. Annoin hänen muistaakseni kokeilla tuina-käsittelyäkin kerran hieronnan sijasta. Usein vaan raha tai ylimääräisen rahan puute on se miksi en kaikkea kokeile. 😄

  Ja tarot kortit, miksipä ei. Jos saa paskan ennusteen niin voi päättää ettei usko sitä. Luenhan mä horoskooppejakin ja uskon niihin silloin kun ne osuu oikeaan! 😅

  Liked by 1 person

  • Haha, määki haen noista korteista ja riimuista lähinnä semmosia näköaloja laajempiin juttuihin – en ees haluis kysyä mitään kovin yksilöllistä! Uskon et jotkut osaa oikeesti ennustaa ja tehdä ties mitä, mut itellä noi on enempi just semmonen itsetutkiskelun väline 🙂

   Mää tein siis uudenvuodenlupauksen että tänä vuonna meen johonki hoitoon ees kerran! En oo ikinä käyny ees kosmetologilla, hierojalla vissiin kerran.. Raha menee tosiaan aina johki muuhun
   Alkaa vuosi olla lopuillaan, nyt täytyy kyl ottaa asiakseen toteuttaa lupaus 😁

   Liked by 1 person

   • Mä kävin joskus viikoittain hierojalla. Kun oli varaa siihen ja kun hartiat vaati sitä! Kosmetologilla olen käynyt myös, tosin viimeksi joskus 7 vuotta sitten. 😂

    Like

 2. Pingback: Kitukuukausi | P I R T T I

 3. Mitä väliä miksi leimataan jos itse tuntee kulkevansa oikealla tiellä ja elämä on innostavaa!
  Miekin katselin tuota samaista Tarot-pakkaa, mutta hillitsin itseni (vielä).
  Komppaan Toreynniä siinä että mix & match on itsestänikin oiva tapa elää – vanha ja uusi viisaus yhdessä hyödynnettyinä kantaa ainakin omassa elämässä parhaiten!

  Like

  • Niinpä! Mulla on ainaki tästä koululääketieteeseen perustuvasta hoitajatutkinnosta ja kokemuksesta ihan hirmusesti hyötyä ja apua luontaishoitajanakin, on laaja katsantokanta.
   Toi pakka on aivan IHANA 😍 Ja superhyvä se opaskirja siinä mukana!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s