Madaran alennusmyynti & omat suosikit

auringonkukka.JPG

Tämä ei ole kaupallinen yhteistyöpostaus.

Heiiiii paitsi että on ollut kivaa keliä, viimeisiä kukkaloistoja ja kaunista ruskaa, yks muukin kivoimmista syksyjutuista on taas ajankohtainen! Keskiyöllä alkaa Mádaran vuorokauden pituinen ystävämyynti, melkeenpä koko valikoima on 40 prosentin alennuksessa! Kuten oon aiemmin kertoillutkin, on mulla tapana alehaukkailla tämmösistä aina varastot hetkeksi täyteen, koska siinä säästää pitkän pennin. Jos vaan mahdollista niin kannattaa hyökätä tonne verkkokauppaan heti kun kello lyö kahtatoista, sillä kokemukseni mukaan monet aletuotteet ehditään myydä loppuun jo ennen iltaa. Kun rekisteröityy sivulle etukäteen, voi myös tehdä itselleen valmiiksi ostoskorin, ja käydä vain kulkemassa kassan kautta alen alettua.

Mádara on varmasti yksi tunnetuimpia luonnonkosmetiikkamerkkejä ja mullekin se oli ihka ensimmäisiä joihin tutustuin jo useampi vuosi sitten. Heidän yrttideodorantti on ihan eka kokeilemani luononkosmetiikkadödö ja mielestäni myös toimivin, aika monta on nimittäin tullut testattua. Oon kokeillut myös kumpaakin uudempaa Mádaran deodoranttia, mutta molemmissa on mielestäni epämiellyttävä tuoksu, eikä kumpikaan mulla myöskään toimi yhtä hyvin kuin tuo vanhin.  Sitä siis ostoskoriin heti ensimmäisenä.

Mádaran shampoo on parasta mitä oon kokeillut, mutta oon nyt vielä vähän kahden vaiheilla, että tilaanko sitä useamman putelin verran varastoon vai siirrynkö kuitenkin vähemmän roskaa tuottaviin shampoopaloihin. Palojen kanssa ongelmana on se, että ne kuluttaa hiusväriä ärsyttävän nopeasti ja myöskin säilytys sekä mukana kiikuttaminen on hankalampaa. Olisiko kellään vinkkejä hennavärille ystävällisistä palashampoista?

Kosteusköyhän ihon pelastukseksi suunniteltu SOS-seerumi oli muistaakseni viime syksyn uusia tuotteita ja mää tykästyin siihen heti silloin oikein kovasti. Mun kasvot kaipaa reilusti kosteutusta ihan aina, mutta tietty erityisesti syksyllä ja talvella – muuten tulee punoittavia kuivia läiskiä ja otsa alkaa hilseillä. Oon kokeillut muutamaa tuplasti kalliimpaakin seerumia mutta tää toimii parhaiten, en vaihda enää! Lisäksi käytän saman sarjan kasvovoidetta. Samat tökötit on ollut käytössä nyt ympäri vuoden, kylmempään aikaan putelista tarvii pari painallusta ja lämpösemmällä riittää vähempi lotraaminen. Tuoksu näissä SOSeissa on mieto eikä niin yrttisen hippi, kuin Mádaran monissa alkutuotannon jutuissa oli. Lisäksi tilaan vielä sekä kirkastavaa että rauhoittavaa kasvovettä, sillä oon oppinut mukaan siihen uskontokulttiin, joka vannoo kasvoveden tärkeyden nimiin. Eron iholla huomaa heti kun on jossain reissussa eikä jaksa kantaa kaikkia puteleita mukana! Ainakin shampoot ja kasvovedet on muuten pakattu kierrätysmuovista tehtyihin pulloihin 🙂

Mádaralle on tullut taas myös mielenkiintoisia uutuuksia, ja aattelin tilata kokeeksi ainakin tätä uutta saippuaa.  “Luonnollinen, kosteuttava vartalo-ja käsisaippua tuoksuu mintulta ja absintilta.  Koukuttava yhdistelmä koiruohoa ja virkistävää minttua yhdessä männyn ja sypressin vihreällä tuoreudella.” Minttu ja havut on ehdottomasti mun lempituoksuja, joten tää kuulostaa aika huumaavalle!

Lue myös: Miksi kiinnostuin luonnonkosmetiikasta?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s