Syksysarjoja Netflixistä

Hei, olen Jenna ja olen toivoton Netflix-addikti. Katson tv-sarjoja ihan tauotta, esimerkiksi syödessäni aamupalaa tai kuoriessani juureksia keittokattilallista varten (ja kumpainenkin toiminto tapahtuu luonnollisesti olkkarin sohvapöydän ääressä). Luettavakseni valitsen edelleen lähinnä tietokirjallisuutta enkä edelleenkään ole päässyt takaisin romaanien makuun, mutta ruutuviihteeni haluan mieluusti pitää hömpän puolella. Tonin kanssa yhdessä katsomme esimerkiksi Game of Thronesia, rikossarjoja ja kauhuleffoja, mutta yksin en tykkää katsoa mitään liian järisyttävää.

päivä kanssani 1.JPG

Tässä muutama sarjasuositukseni niihin hetkiin, kun haluaa vain möllöttää (ja mikäpä syyssateella on kivempaa kuin möllöttäminen?):

Atypical

Herttainen ykköstuokkari tuli katsottua läpi tosi nopeasti. Päähenkilö on autistinen Sam-niminen lukiolainen, joka haluaa löytää itselleen tyttöystävän. Samilla on myös mielenkiintoinen perhe sekä terapeutti, joista kunkin omia kommervenkkejä sarjassa niinikään seurataan. Toivottavasti tätä tulee useampikin kausi! Lämminhenkistä katseltavaa.

Love

Parisuhdedraamaa, mutta ei ihan sellaisella perinteisellä tyylillä. Sarjaan on luotu hauskat henkilöhahmot ja näyttelijät on rooleihinsa kuin nakutettuja! Tätä löytyy jo kaks tuotantokautta, odottelen lisää tulevaksi.

Girlboss

Omapäinen tyyppi ottaa elämänsä hallintaan ja perustaa oman vaatemerkin. Päähenkilö on välillä raivostuttava, mutta silti myös ihastuttava ja tykkään häntä näyttelevästä Britt Robertsonista kovin. Tää muuten ilmeisesti liittyy jotenkin johonkin muotimaailman tosi tarinaan?

Anna Vihervaarasta

Kiertelin tämän sarjan katsomisen aloittamista hetkosen aikaa, kun pelkäsin, että kyseessä on joku lässy nuortensarjatoteutus. Ei ole! Mun mielestä visuaalisesti ja kerronnallisesti tosi miellyttävää seurattavaa. Oon lukenut Anna-kirjat joskus yli kymmenen vuotta sitten viimeksi, joten en osaa sanoa miten tunnollisesti mennään alkuperäisten tapahtumien mukaan, mutta luulen että tästä tykkää myös moni joka ei ole Annan tarinaan kirjoina tutustunutkaan. Ja tunnari on superkiva ❤

Grace & Frankie

No, tää on vaan ihan hulvaton! Aivan ihana eläkeikäinen parivaljakko touhuaa kaikkea upeeta. Mää niin näen itseni tommosena Frankie-tyyppinä sitten kun oon seittemänkymmentä..

Gossip Girl

En ymmärrä miksi katon tätä. Tai en oo kattonut varmaan yli vuoteen, mutta nyt ajattelin jatkaa taas, oisinko jonnekin neloskaudelle jäänyt viimeksi. Eihän noiden Upper east side-teinien touhuissa oo mitään rotia, mutta toisaalta tää on just siks aivot narikkaan-hömppää parhaimmillaan!

Lovesick

Sarja, jonka jaksot on kudottu sukupuolitaudin ympärille. Päähenkilö joutuu käymään läpi koko seksihistoriansa voidakseen ilmoittaa kumppaneilleen mahdollisesta tartunnasta. Yksi kumppani per jakso, ja lisäksi taustalla kulkee koko ajan myös yhteneväinen juonikuvio. Tätäkin voi tuijotella monta jaksoa putkeen ihan noin vaan.

pirtti ja piskit.JPG

Oi, ja sit viä yks HBOlta, eli Big Little Lies! Aivan mahtava semmonen jännittävä draama, oon tainnut hehkuttaa joskus ennenkin. Myös Girlsin tuokkarit voisi pyörittää tässä syksyn aikana jälleen läpi, ne on mun vakkari punkkuakotisohvallakoiratkainalossa-viihdettäni. Vaikka harmittaa kyllä Girlsin viimeinen kausi, odotin sitä kuin kuuta nousevaa ja petyin tosi suuresti..

Uutena aattelin kokeilla ainakin 70´s Showta, jota oon silmäillyt vaan joskus ohimennen telkkarista. Pettymyksiä viime aikoina ilmestyneistä on ollut Friends from college (ja silti katsoin koko tuokkarin) sekä Santa Clarita Diet (keskeytin heti ekassa yrjökohtauksessa.) Enkä muuten oikein syttynyt sille kaikkien hehkuttamalle Skamillekaan.

 Vaivaako muuten muita se, miten surkeat esittelytekstit Netflixissä ohjelmien osalta on? Ei kyllä kannata juurikaan niiden perusteella valkata mitä katsoo, kun kaikki kuulostaa niin kornilta. Sen sijaan ne juuri itselle suositellut sarjat on tuntunut osuvan omalle kohdalle nappiin aika hyvinkin.

Mitä kivaa hömppää te muut ootte bongannu?

19 thoughts on “Syksysarjoja Netflixistä

 1. Grace & Frankie on i h a n a ! ❤ Miulla ei oo itellä Netflixiä ja oli kauhea homma etsiä kolmannen kauden jaksot ympäri nettiä, kun katson mieluummin suoratoistona kuin lataan koneelle. 😀 Imdb:ssä ois jo maininta myös neljännestä kaudesta ensi vuodelle, jihuu!

  Skamille en lämmennyt itsekään ensin, mutta muutaman jakson jälkeen olin koukussa. Kolmas kausi oli kaikkein paras!

  Like

  • Grace & Frankien kaikki jaksot tuli kyl katottua melkeen putkeen aina heti ku uus kausi ilmesty 😀 ❤

   Siis mä katoin Skamia tokan kauden puoleen väliin ja sit lopetin, tuli vaan jotenki blaaaaaa-olo. Oli se viihdyttävä tavallaan, mut sit taas jotenki se kaikkien hehkuttama Noora oli musta lähinnä ärsyttävä 😀 Ehkä mää siihen vielä palaan!

   Like

 2. Koitin kommentoida jo aiemmin mut en tiiä onnistuiko lähetys! Olisko mahdollista saada sen Karoliinan blogissa mainitsemasi pastan reseptiä? En sinne ilman tunnareita pystynyt kommentoimaan, mutta tuo ruoka kuulostaa aivan taivaalliselta 🙂

  Like

 3. Oon tämmönen äijäviihteen ystävä, ainakin joku osa musta on, eli Shooter on kova. Ja HBO:lta katsoin Billionsia. Sitten taas Netflixiltä puree myös The Americans, the Mist, Pretty Little Liars (Whaat! 😀 ) ja taas HBO:lta älyttömän hyvä oli Handmaids Tale. And MANY more, katson paljon ja aina kun kerkeän.

  Tuo Big Little Lies oli muuten hyvä, aloin jopa pitämään Nicole Kidmanista, josta en ole aiemmin oikein perustanut. Reese Witherspoon on ollut aina ihana.

  Like

  • Mua kiinnostelis toi Handmaid’s tale mut oon ootellu et koska oisin “valmis” alottaan sen, on vissiin aika ahdistava kuitenki?
   Haha, muut sun sarjojen nimet ei oikein oo mulle ees tuttuja, mut luulen et Tonille kyllä 😀 Eilen alotettiin yhessä HBOlta se Deuce. Eka jakso oli ihan okei, ei mikään superpäräyttävä, mut tsekkaillaan miten lähtee kausi käyntiin. Sit The Wire on Tonin ikuinen suosikki ja sen oon kans luvannu alottaa jossaki välissä.
   Nicole Kidmania oon rakastanu siitä asti ku katoin Moulin Rougen ekaa kertaa ❤ Ja Reese on ihana myös.

   Like

 4. Atypical oli ihan hirmuisen sympaattinen! Tykkäsin ja oli ikävä kohta, kun tajusin ettei jaksoja ole todellakaan enempää tällä hetkellä. SKAMiin sisälle pääseminne kävi silleen vaivihkaa, että ensin pidin ohjelmaa ihan tylsänä, mutta jotenkin vain koukutuin. Girls löytyy mun suosikkilistalta myös ja syksyyn kuuluu ehdottomasti Gilmoren tytöt. 🙂

  Like

  • Mää katoin Gilmoren tytöt ekaa kertaa ku ne viime kesänä (?) tuli Netflixiin, ja nousi kyl heti yhdeksi rakkaimmaksi sarjaksi ikinä! ❤ Oon tainnu kolmesti jo kattoo läpi kaikki kaudet..
   Joo Atypicalin eka kausi oli kyl tosi lyhyt 😦 Ens vuonna onneks tulee toka!

   Liked by 1 person

 5. Monta hyvää sulla ja kommenteissa! Minäkin voin suositella tuota Pretty little liarsia, sen seuraaminen on ihan yhtä noloa kuin Gossip girlin (ja luonnollisesti senkin ahmin läpi!) 😀

  Näiden jo mainittujen lisäksi katsoin tuossa sarjan Suits tuotantokaudet ihan vast’ikään. Ei varsinaisesti mitään hömppää, mutta mielestäni viihdyttävä draama asianajajien sun muiden melskeissä 🙂 Tykkäsin vastaavasti esim. Good wifestä ja muistelisin, että sullakin se oli tykkäyslistoilla.

  Like

  • Hahaa, täytyy kattoo sit sitäki, kaipaankin jotain uutta kivaa teinidraamaa 😀
   Hei Good Wifee en muistaakseni oo kyl kattonu! Täytyykin tsekata, monesti nimi tarttunu silmiin. Tai sit oonki kattonu mut en muista just ny.. (Ei sillä et kattoisin niin paljo et en ees muista kaikkee :’D )

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s